Információ & foglalás

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk? Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Gozony Gergő
  2021. 08. 16. 13:27
  Nagyon élveztük az aktív kikapcsolódást. A személyzet nagyon kedves és előzékeny volt, mindenben segítenek. A wellness rész szuper, a szaunával, gőzzel, medencével és a jakuzzi-val. Minden tiszta és rendezett. A vacsora bőséges. A klíma remekül lehűti a szobát, így tudtunk verseny előtt aludni. Köszönünk mindent, még biztosan visszatérünk.
  Wellness Hotel Viktória
  2021. 08. 19. 12:03
  Kedves Gergő! Köszönjük a pozitív visszajelzést. Szeretettel várunk Benneteket legközelebb is.
 • Tolnai Anita
  2020. 07. 11. 15:32
  A hotel tiszta és jól felszerelt. Az ár-érték aránya nagyon jó! A személyzet rendkívül barátságos, segítőkész. Az ételek: széles választék, újszerű, finom ízek, ízléses tálalással. 10/10 pont! Mindenki jó szívvel ajánljuk!
 • M. László
  2019. 03. 16. 08:08
  Kedves kiszolgálás, kitűnő wellnes, finom ételek. Ízléses, barátságos szálloda, biztosan visszatérünk!

  Ajánlom!

  4 nap (3éj) alapján • Dedics Péter
  2018. 11. 04. 18:47
  Egy éjszakát töltöttünk a szállodában, barátokkal és a kutyámmal, a vendégszeretet az első pillanattól kezdve tökéletes kb mintha hazamentünk volna,segítőkészek, udvariasak, előzékenyek, folyamatosan mosolyog mindenki :), a szoba tisztaságára, kényelmére, felszereltségére panasz nem lehet, reggelit kértünk csak szóval arról tudok nyilatkozni: tökéletes!!!

  Biztos, hogy ide fogunk menni pihenni ha szabadidőnk engedi, magával ragadott a hely engem és kutyámat is,pedig a kutyus nagyon kritikus :)
 • Táborfi Károly
  2017. 09. 17. 11:35
  Tisztelt Hotel! Három éjszakát töltöttünk el a feleségemmel Önöknél. A szálloda a mai kor szellemében lett felújítva. Tökéletes. Minden tökéletes volt. Környezet, csend, tisztaság, a személyzet kedvessége, udvariassága, figyelmessége, minden a maximális elismerést mondatja velem. A konyha külön elismerést igényel. A változatosság, a mennyiség, a finomság külön-külön is megér egy dicséretet. Mindenkinek ajánlom. További szép napot. Táborfi Károly, Szepetnek.
 • Somodiné Darnyi Klára
  2017. 04. 17. 00:00 (Oroszlány)
  Tisztelt Hotel! A Húsvéti ünnepeket töltöttük a Hotelben de még ilyen kellemes környezetben nem pihentünk. A kedves személyzet a tulajdonos a pincérek a recepciósok annyira kedvesek barátságosak voltak hogy ilyen vendégszeretetet még sehol sem tapasztaltunk.Nagyon kellemesen teltek az ott töltött napok minden ismerősömnek csak ajánlani tudom hogy keressék fel az Önök szállodáját. Két kedves házaspárral barátkoztunk össze velük megbeszéltük hogy ősszel ismét itt pihenünk.Mégegyszer köszönjük a szép napokat minden dolgozónak köszönet és további ilyen kedves hozzáállást kívánunk minden vendéghez!
 • Deák Gábor
  2017. 02. 28. 00:00
  Nagyon jól éreztük magunkat nálatok! Kedvesek és segítőkészek voltatok, családias hangulatot teremtve! Alacarte Ételek ,ítalok,a reggeli , a szobák, és a wellnesz is minden igényt kielégített! Köszönjük... Gábor András Judit Kriszti
 • Hablik Antal
  2017. 01. 27. 00:00
  Kellemesen éreztük magunkat,órákat töltöttünk a wellnessben,a személyzet előzékeny,segítőkész volt.A reggeli bőséges volt nagy választékkal,a vacsora szintén változatos,és bőven elég volt.Gratulálok a személyzet rátermettségéhez.
 • 2017. 01. 26. 00:00 (Debrecen)
  Tisztelt Vendéglátók! Önöknek köszönhetően remekül éreztem magam. Csodás volt az ellátás, a kiszolgálás, a wellness. Szeretném megköszönni azt a hozzáállást, amit a vendégek számára nyújtanak. Kívánom, hogy a jövőben is sok-sok vendég hasonlóképpen érezzen. Tisztelettel és szeretettel egy nyugdíjas tanár Debrecenből
 • Böröcz Róbert
  2017. 01. 17. 18:29
  Csodálatos négy napot tölthettünk e kedves helyen. Segítőkész, szimpatikus emberek lesték kívánságainkat, iparkodtak a mi kényelmünk teljességének eleget tenni. Így lett a télben nekünk egy immár szép emlék az itt töltött néhány nap.
 • "Nagyon élveztük az aktív kikapcsolódást. A személyzet nagyon kedves és előzékeny volt, mindenben segítenek. A wellness rész szuper, a szaunával, gőzzel, medencével és a jakuzzi-val. Minden tiszta..."
  Gozony Gergő
 • "A hotel tiszta és jól felszerelt. Az ár-érték aránya nagyon jó! A személyzet rendkívül barátságos, segítőkész. Az ételek: széles választék, újszerű, finom ízek, ízléses tálalással. 10/10 pont!..."
  Tolnai Anita
 • "Kedves kiszolgálás, kitűnő wellnes, finom ételek. Ízléses, barátságos szálloda, biztosan visszatérünk!

  Ajánlom!

  4 nap (3éj) alapján  "
  M. László
 • "Egy éjszakát töltöttünk a szállodában, barátokkal és a kutyámmal, a vendégszeretet az első pillanattól kezdve tökéletes kb mintha hazamentünk volna,segítőkészek, udvariasak, előzékenyek,..."
  Dedics Péter
 • "Tisztelt Hotel! Három éjszakát töltöttünk el a feleségemmel Önöknél. A szálloda a mai kor szellemében lett felújítva. Tökéletes. Minden tökéletes volt. Környezet, csend, tisztaság, a személyzet..."
  Táborfi Károly
 • "Tisztelt Hotel! A Húsvéti ünnepeket töltöttük a Hotelben de még ilyen kellemes környezetben nem pihentünk. A kedves személyzet a tulajdonos a pincérek a recepciósok annyira kedvesek barátságosak..."
  Somodiné Darnyi Klára