Információ & foglalás

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk? Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Marcsi & Miklós
  2016. 04. 17. 11:59
  Gyönyörű városban, korszerű, tiszta és kényelmes wellness hotel, a jelzett magasszintű szolgáltatásokkal! Finom és bőséges ételek, mosolygós, kedves, udvarias és figyelmes személyzet! Egy olyan hely, ahol érezhető szeretet vesz körül....
 • Lassú István
  2016. 04. 13. 00:00 (Fertőújlak)
  Egy csodálatos város ragyogó Hoteljében, kimagasló teljesítményű kiszolgálás közepette töltöttünk el egy kényelmes, nyugodt hetet, amit mindenkinek nagyon köszönünk, mind a vezetésnek, mind pedig a kiszolgáló személyzetnek! "Elmenni akkor is nehéz, ha az ember egyébként akarja a dolgot" (John Green) Mindent nagyon köszönünk, a mielőbbi viszontlátásig: Lassú István és neje
 • Melinda Horváth
  2016. 03. 28. 14:21 (Spanyolország)
  Tisztelt Viktória Hotel, Utólag is gratulálunk a hotel teljes felújításához és szeretnénk köszönetünket küldeni Önöknek és a hotel dolgozóinak, kedvességük és segítségük a hotelban tartózkodásunk idején. Nagyon sok szerencsét kívánunk a hotel működéséhez. A mihamarabbi viszontlátásra, ránk mindig számíthatnak az elkövetkező időkben. Üdvözletünket küldjük Spanyolországból, Melinda&Guido
 • Torkosné Könnyid Etelka
  2016. 03. 11. 00:00 (Sümeg)
  Kedves Vera és munkatársaid! Még egyszer szeretnénk megköszönni a remek vendéglátást, a kedvességet. A munkátokhoz sok sikert és vendéget kívánunk sok szeretettel. Eta és a csajok
 • Mészöly család
  2016. 01. 02. 13:25
  Kedves Viktóriások!

  Nagyon köszönjük a szíves és kedves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat Önöknél az év utolsó napjaiban. Munkájukhoz további sok sikert, kitartást kívánunk és reméljük, hogy legközelebb is megtapasztalhatjuk ezt a rendkívüli törődést és odafigyelést :-)

  Üdvözlettel, Lili hercegnő és szülei
  Wellness Hotel Viktória
  2016-01-02 13:57:34
  Kedves Mészöly család! Köszönjük a kedves szavakat. Örülünk, hogy megismerhettük Önöket. A legközelebbi viszontlátás reményében minden jót kívánunk Önöknek! Lili hercegnőnek küldünk egy nagy puszit :) Üdvözlettel: A Viktóriások:)
 • Dalmati János
  2015. 11. 10. 10:40
  Már négy alkalommal, feleségemmel együtt 3 alkalommal jártunk az Önök panziójában. A 2013-as bezárás óta nem is voltunk máshol üdülni. Már alig várjuk, az újabb találkozást.
  Wellness Hotel Viktória
  2015-11-10 10:49:32
  Tisztelt Dalmati Úr! Köszönjük bizalmát. Reméljük, hogy átalakulásunk maradéktalanul elnyeri tetszésüket. Sok szeretettel várjuk Önöket a megújult "Viktóriába"!
 • "Nagyon élveztük az aktív kikapcsolódást. A személyzet nagyon kedves és előzékeny volt, mindenben segítenek. A wellness rész szuper, a szaunával, gőzzel, medencével és a jakuzzi-val. Minden tiszta..."
  Gozony Gergő
 • "A hotel tiszta és jól felszerelt. Az ár-érték aránya nagyon jó! A személyzet rendkívül barátságos, segítőkész. Az ételek: széles választék, újszerű, finom ízek, ízléses tálalással. 10/10 pont!..."
  Tolnai Anita
 • "Kedves kiszolgálás, kitűnő wellnes, finom ételek. Ízléses, barátságos szálloda, biztosan visszatérünk!

  Ajánlom!

  4 nap (3éj) alapján  "
  M. László
 • "Egy éjszakát töltöttünk a szállodában, barátokkal és a kutyámmal, a vendégszeretet az első pillanattól kezdve tökéletes kb mintha hazamentünk volna,segítőkészek, udvariasak, előzékenyek,..."
  Dedics Péter
 • "Tisztelt Hotel! Három éjszakát töltöttünk el a feleségemmel Önöknél. A szálloda a mai kor szellemében lett felújítva. Tökéletes. Minden tökéletes volt. Környezet, csend, tisztaság, a személyzet..."
  Táborfi Károly
 • "Tisztelt Hotel! A Húsvéti ünnepeket töltöttük a Hotelben de még ilyen kellemes környezetben nem pihentünk. A kedves személyzet a tulajdonos a pincérek a recepciósok annyira kedvesek barátságosak..."
  Somodiné Darnyi Klára