Információ & foglalás

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk? Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Melinda Horváth
  2016. 03. 28. 14:21 (Spanyolország)
  Tisztelt Viktória Hotel, Utólag is gratulálunk a hotel teljes felújításához és szeretnénk köszönetünket küldeni Önöknek és a hotel dolgozóinak, kedvességük és segítségük a hotelban tartózkodásunk idején. Nagyon sok szerencsét kívánunk a hotel működéséhez. A mihamarabbi viszontlátásra, ránk mindig számíthatnak az elkövetkező időkben. Üdvözletünket küldjük Spanyolországból, Melinda&Guido
 • Torkosné Könnyid Etelka
  2016. 03. 11. 00:00 (Sümeg)
  Kedves Vera és munkatársaid! Még egyszer szeretnénk megköszönni a remek vendéglátást, a kedvességet. A munkátokhoz sok sikert és vendéget kívánunk sok szeretettel. Eta és a csajok
 • Mészöly család
  2016. 01. 02. 13:25
  Kedves Viktóriások!

  Nagyon köszönjük a szíves és kedves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat Önöknél az év utolsó napjaiban. Munkájukhoz további sok sikert, kitartást kívánunk és reméljük, hogy legközelebb is megtapasztalhatjuk ezt a rendkívüli törődést és odafigyelést :-)

  Üdvözlettel, Lili hercegnő és szülei
  Wellness Hotel Viktória
  2016-01-02 13:57:34
  Kedves Mészöly család! Köszönjük a kedves szavakat. Örülünk, hogy megismerhettük Önöket. A legközelebbi viszontlátás reményében minden jót kívánunk Önöknek! Lili hercegnőnek küldünk egy nagy puszit :) Üdvözlettel: A Viktóriások:)
 • Dalmati János
  2015. 11. 10. 10:40
  Már négy alkalommal, feleségemmel együtt 3 alkalommal jártunk az Önök panziójában. A 2013-as bezárás óta nem is voltunk máshol üdülni. Már alig várjuk, az újabb találkozást.
  Wellness Hotel Viktória
  2015-11-10 10:49:32
  Tisztelt Dalmati Úr! Köszönjük bizalmát. Reméljük, hogy átalakulásunk maradéktalanul elnyeri tetszésüket. Sok szeretettel várjuk Önöket a megújult "Viktóriába"!
 • "Kedves kiszolgálás, kitűnő wellnes, finom ételek. Ízléses, barátságos szálloda, biztosan visszatérünk!

  Ajánlom!

  4 nap (3éj) alapján  "
  M. László
 • "Egy éjszakát töltöttünk a szállodában, barátokkal és a kutyámmal, a vendégszeretet az első pillanattól kezdve tökéletes kb mintha hazamentünk volna,segítőkészek, udvariasak,..."
  Dedics Péter
 • "Tisztelt Hotel! Három éjszakát töltöttünk el a feleségemmel Önöknél. A szálloda a mai kor szellemében lett felújítva. Tökéletes. Minden tökéletes volt. Környezet, csend,..."
  Táborfi Károly
 • "Tisztelt Hotel! A Húsvéti ünnepeket töltöttük a Hotelben de még ilyen kellemes környezetben nem pihentünk. A kedves személyzet a tulajdonos a pincérek a recepciósok annyira kedvesek..."
  Somodiné Darnyi Klára
 • "Nagyon jól éreztük magunkat nálatok! Kedvesek és segítőkészek voltatok, családias hangulatot teremtve! Alacarte Ételek ,ítalok,a reggeli , a szobák, és a wellnesz is minden igényt..."
  Deák Gábor
 • "Kellemesen éreztük magunkat,órákat töltöttünk a wellnessben,a személyzet előzékeny,segítőkész volt.A reggeli bőséges volt nagy választékkal,a vacsora szintén változatos,és..."
  Hablik Antal