Információ & foglalás

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk? Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Kálmán Zsolt
  2016. 08. 13. 00:00
  Köszönjük szèpen minden dolgozónak az összes segítséget ! Ritka az ilyen hely ahol a vendég kívánságát "lesik" ès azonnal önzetlenül ès minden odaadással segít . Szèp ,modern maximálisan mindennel felszerelt kellemes nyugodt környezet. Tudnám tovább is sorolni de inkább mindenki próbálja ki saját maga, családommal most voltunk először de már tervezzük a következő utazást ide a Viktória wellnesbe Nagyatadra ! Köszönjük mègegyszer ès további sok sikert kívánunk ... üdv. Kálmán Zsolt-Bogi-Merci ☺️☺️☺️ 202
 • Pappné K. Ildikó
  2016. 07. 25. 00:00 (Ajka)
  Nagyon kedves a szállodában a személyzet, szép a szálloda. További sikereket, jó egészséget kívánok!
 • Török Lászlóné
  2016. 07. 25. 00:00 (Ajka)
  Nagyon jól éreztem magam az itt töltött napok alatt. Kedvesek voltak velem. Szép a szálloda. Jó volt a kiszolgálás. Mindenkinek ajánlani fogom. Köszönök mindent.
 • Gyimesi Anna
  2016. 07. 22. 00:00 (Nagykanizsa)
  Ez egy csodálatos város, már negyedszer vagyok itt. Nagyon szeretek itt lenni. Nyugalom van. Csend és tisztaság. Az ellátás színvonala maximális (5-ös). Az itt dolgozók udvariasak, lesik a vendég gondolatát. Remélem még megadatik nekem, hogy visszajöhetek ide kikapcsolódni.
 • Matarits Réka
  2016. 06. 13. 00:00 (Nagykovácsi)
  Kedves Veronika! Kedves Józsi bátyám! Sajnálom, hogy nem tudtunk személyesen elbúcsúzni, így ezúton szeretnénk megköszönni Nektek és alkalmazottaitoknak a rendkívül figyelmes vendéglátást és gondoskodást. Nagyon jól éreztük magunkat Nálatok, gyönyörű a belső dizájn, szépek, kényelmesek a szobák, klassz a wellness- részleg és isteni finom ételeket készítettetek! Köszönjük mégegyszer! További jó munkát kívánunk Nektek!: Réka és Balázs
 • Baranyai Marianna
  2016. 05. 27. 00:00
  Köszönjük a Viktória valamennyi dolgozójának kedvességét, figyelmességét és rugalmasságát! Családias, barátságos légkörben töltöttünk el 4 napot. Mindenre találtak megoldást, nincs lehetetlen. Az ételek finomak és bőségesek, az egész szálloda szép és tiszta, gondolnak a legkisebbekre is. A szolgáltatások a környékben tényleg a legjobbak és mindez elérhető árakon! Köszönünk mindent, biztosan vissza fogunk még menni és szívesen ajánlom másoknak is. smile hangulatjel:)
 • Dárdai Ferenc és neje
  2016. 05. 11. 16:25 (Szekszárd)
  Köszönjük az Önök tavasz elejei figyelmes és baráti vendéglátását, kiemelten gondolva a kiegészítő programok és látnivalók listájának biztosítására. Összességben jól éreztük magunkat Önöknél, szállásukat a baráti körünkben ismertetni fogjuk.
 • Gottfried Vera
  2016. 04. 18. 00:00 (Ajka)
  Nagyon kellemesen éreztük magunkat,a személyzet kedves, barátságos és segítőkész. Nagyon szép környezet, jó wellness részleg. Finom ételek. Hasonló tisztaságot még nem tapasztaltunk más hotelekben. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
 • Marcsi & Miklós
  2016. 04. 17. 11:59
  Gyönyörű városban, korszerű, tiszta és kényelmes wellness hotel, a jelzett magasszintű szolgáltatásokkal! Finom és bőséges ételek, mosolygós, kedves, udvarias és figyelmes személyzet! Egy olyan hely, ahol érezhető szeretet vesz körül....
 • Lassú István
  2016. 04. 13. 00:00 (Fertőújlak)
  Egy csodálatos város ragyogó Hoteljében, kimagasló teljesítményű kiszolgálás közepette töltöttünk el egy kényelmes, nyugodt hetet, amit mindenkinek nagyon köszönünk, mind a vezetésnek, mind pedig a kiszolgáló személyzetnek! "Elmenni akkor is nehéz, ha az ember egyébként akarja a dolgot" (John Green) Mindent nagyon köszönünk, a mielőbbi viszontlátásig: Lassú István és neje
 • "Kedves kiszolgálás, kitűnő wellnes, finom ételek. Ízléses, barátságos szálloda, biztosan visszatérünk!

  Ajánlom!

  4 nap (3éj) alapján  "
  M. László
 • "Egy éjszakát töltöttünk a szállodában, barátokkal és a kutyámmal, a vendégszeretet az első pillanattól kezdve tökéletes kb mintha hazamentünk volna,segítőkészek, udvariasak,..."
  Dedics Péter
 • "Tisztelt Hotel! Három éjszakát töltöttünk el a feleségemmel Önöknél. A szálloda a mai kor szellemében lett felújítva. Tökéletes. Minden tökéletes volt. Környezet, csend,..."
  Táborfi Károly
 • "Tisztelt Hotel! A Húsvéti ünnepeket töltöttük a Hotelben de még ilyen kellemes környezetben nem pihentünk. A kedves személyzet a tulajdonos a pincérek a recepciósok annyira kedvesek..."
  Somodiné Darnyi Klára
 • "Nagyon jól éreztük magunkat nálatok! Kedvesek és segítőkészek voltatok, családias hangulatot teremtve! Alacarte Ételek ,ítalok,a reggeli , a szobák, és a wellnesz is minden igényt..."
  Deák Gábor
 • "Kellemesen éreztük magunkat,órákat töltöttünk a wellnessben,a személyzet előzékeny,segítőkész volt.A reggeli bőséges volt nagy választékkal,a vacsora szintén változatos,és..."
  Hablik Antal