Információ & foglalás

Viktória WELLNESS

Pihenjen élményfürdőnkben, válogasson masszázsaink közül, érezze, hogy ettől teste-lelke újjászületik.

demo

Wellness részlegünket azzal a céllal nyitottuk meg, hogy vendégeit bevezesse az egészségközpontú  wellness világba. Szolgáltatásunk kiegészül a wellness nyújtotta lehetőségekkel, megteremtve ezzel egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet lehetőségét.

Szállodánk wellness részlegének kialakításánál arra törekedtünk, hogy Aktív pihenést, regenerálódást, relaxációt kínáljunk ahhoz, hogy kipihenhessék a felgyorsult életvitel, a hétköznapi stressz, a feszültség negatív hatásait, és az ebből adódó kimerültséget, levertséget.

Szállodánkban a fürdőköntös használata díjköteles, ára 1500 Ft/fő ellenében a recepción igényelhető.

A szálloda földszintjén található a Wellness, melyet a szálloda vendégei korlátlanul használahatnak nyitvatartási időben (ha azt az ár tartalmazza!, amennyiben nem, akkor wellness részleg használatánal felára 3.500 Ft/fő/alkalom).  A szálloda wellness részlege a vendégek igénye szerint üzemel, így annak használatát min. 1 órával előbb jelezni szíveskedjenek!

Itt minden együtt van, ami az aktív pihenéshez és a relaxációhoz szükséges: pezsgőfürdő, finn szauna, infra szauna, gőzkabin stb.

Élményfürdő, szaunák

A hotel élményfürdője változatos kikapcsolódási lehetőségeket nyújt az egész család részére. Nyitvatartás: H-V 9-20-ig

Medencéink:

 • Belső élménymedence  (1,10 méter mély) pezsgőfürdővel, hozzá családi pihenőtér. Szállodánk 1. emeletén kényelmes, tágas napozóterasz várja a barnulni vágyókat.

Szaunavilág:

 • Finn szauna (80-90 fok)
 • Infra szauna (50 fok)
 • Gőzkabin (43-46 fok, 80-100 % páratartalom)

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy ha szállodánk wellness részlegén esetlegesen felmerülő műszaki problémák (rendkívüli vagy egészségügyi előírások betartása végett elrendelt karbantartás) miatt ezen létesítmények használata korlátozott vagy nem megengedett, a Szolgáltatót semmilyen kártérítési felelősség nem terheli.

 • "Nagyon élveztük az aktív kikapcsolódást. A személyzet nagyon kedves és előzékeny volt, mindenben segítenek. A wellness rész szuper, a szaunával, gőzzel, medencével és a jakuzzi-val. Minden tiszta..."
  Gozony Gergő
 • "A hotel tiszta és jól felszerelt. Az ár-érték aránya nagyon jó! A személyzet rendkívül barátságos, segítőkész. Az ételek: széles választék, újszerű, finom ízek, ízléses tálalással. 10/10 pont!..."
  Tolnai Anita
 • "Kedves kiszolgálás, kitűnő wellnes, finom ételek. Ízléses, barátságos szálloda, biztosan visszatérünk!

  Ajánlom!

  4 nap (3éj) alapján  "
  M. László
 • "Egy éjszakát töltöttünk a szállodában, barátokkal és a kutyámmal, a vendégszeretet az első pillanattól kezdve tökéletes kb mintha hazamentünk volna,segítőkészek, udvariasak, előzékenyek,..."
  Dedics Péter
 • "Tisztelt Hotel! Három éjszakát töltöttünk el a feleségemmel Önöknél. A szálloda a mai kor szellemében lett felújítva. Tökéletes. Minden tökéletes volt. Környezet, csend, tisztaság, a személyzet..."
  Táborfi Károly
 • "Tisztelt Hotel! A Húsvéti ünnepeket töltöttük a Hotelben de még ilyen kellemes környezetben nem pihentünk. A kedves személyzet a tulajdonos a pincérek a recepciósok annyira kedvesek barátságosak..."
  Somodiné Darnyi Klára