Információ & foglalás

Ajándékutalvány

Ha még nem sikerült kitalálni, hogy mit ajándékozzon kedvesének, szeretteinek, akkor nekünk van egy remek ötletünk.

demo

Ajándékutalvány értékmegjelöléssel

Szerezzen örömöt szeretteinek ajándékutalványunkkal, ami nemcsak egy egyszerű ajándék, hanem egy egyedi, hosszú távon kedves emléket idéző meglepetés.

Rendelje meg értékmegjelöléssel a Wellness Hotel Viktória***-ba szóló ajándékutalványát!

Ajándékutalvány érvényessége

Ajándékutalványainkat a megrendelés napján állítjuk ki és a kiállítás napjától számított 4 hónapon belül használhatók fel a szállodával egyeztetett időpontban. Legyen karácsony, névnap, születésnap vagy akár más jeles esemény, az ajándékutalvány egész évben garantált mosolyt csalhat szerettei arcára.

 • "Nagyon élveztük az aktív kikapcsolódást. A személyzet nagyon kedves és előzékeny volt, mindenben segítenek. A wellness rész szuper, a szaunával, gőzzel, medencével és a jakuzzi-val. Minden tiszta..."
  Gozony Gergő
 • "A hotel tiszta és jól felszerelt. Az ár-érték aránya nagyon jó! A személyzet rendkívül barátságos, segítőkész. Az ételek: széles választék, újszerű, finom ízek, ízléses tálalással. 10/10 pont!..."
  Tolnai Anita
 • "Kedves kiszolgálás, kitűnő wellnes, finom ételek. Ízléses, barátságos szálloda, biztosan visszatérünk!

  Ajánlom!

  4 nap (3éj) alapján  "
  M. László
 • "Egy éjszakát töltöttünk a szállodában, barátokkal és a kutyámmal, a vendégszeretet az első pillanattól kezdve tökéletes kb mintha hazamentünk volna,segítőkészek, udvariasak, előzékenyek,..."
  Dedics Péter
 • "Tisztelt Hotel! Három éjszakát töltöttünk el a feleségemmel Önöknél. A szálloda a mai kor szellemében lett felújítva. Tökéletes. Minden tökéletes volt. Környezet, csend, tisztaság, a személyzet..."
  Táborfi Károly
 • "Tisztelt Hotel! A Húsvéti ünnepeket töltöttük a Hotelben de még ilyen kellemes környezetben nem pihentünk. A kedves személyzet a tulajdonos a pincérek a recepciósok annyira kedvesek barátságosak..."
  Somodiné Darnyi Klára